Welkom bij het framework van Fitnowlogy; een sterke constructie opgebouwd uit informatie. Informatie in de vorm van artikelen, recepten, schema's, opiniestukken en Facebook posts. Sommige met een vaste dag op de agenda, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Andere komen onverwachts, ofwel als verrassing. Sta ons toe een korte uitleg te geven over de verschillende onderdelen met elk een eigen passie en motivatie.


Duidelijkheid

Als Fitnowlogist houd je van duidelijkheid. Wij hebben daarom ook de website zo minimalistisch, authentiek en kwalitatief mogelijk gemaakt. Wij hebben dit gedaan om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke site te maken door onzin te filteren en een mooi ontwerp over te houden. Zo zal je bij ons geen onnodige links, reclames, product placement en andere manieren van afleiding vinden. Informatie is direct en duidelijk te vinden.

Om het vinden van informatie nog makkelijker te maken hebben we maarliefst 3 manieren om dit te doen. Ten eerste kun je alle posts langscrollen zodat je op je gemak alle posts uitgebreid kan bekijken. Ten tweede kun je op elke pagina links in het menu de titels aanklikken en word je meteen naar de juiste post gebracht. Tot slot kun je door ctrl+F in te drukken sleutelwoorden op de pagina zoeken zodat je heel specifiek de tekst kunt langsgaan. Vooral bij Fitnow en The Journey hebben we dit extra makkelijk gemaakt door alle posts onderelkaar op 1 pagina te zetten. Tot slot kun je ons altijd contacteren (zie 'contact') mocht je iets willen weten natuurlijk. Bedankt voor het worden van een Fitnowlogist en veel plezier!